Hos os kan du få, hundesenge, transportbure, legetøj, foder- og vandskåle, pelspleje, hundeliner, halsbånd, hundeseler, godbidder, tyggeben, loppemidler, samt 8 forskellige slags foder, der passer til netop DIN HUND.

KIG IND og se det store udvalg.Urine Off®  Til Hunde og Hundehvalpe

• Afhjælper dannelsen af urinsyre krystaller, fjerner de primære instinktuelle mekanismer for ‘afmærkning’.

• Ikke en parfume eller et lugtdække – fjerner faktisk alle betydningsfulde elementer af urin!

• Fjerner urinpletter – selv gamle pletter!

• Sikker at bruge I nærheden af kæledyr og mennesker..

 

Generel Brugsvejledning:  Ryst godt før brug. RYST GODT FØR BRUG. FORTYND DEN IKKE!

For de bedste resultater brug Urine Off/ Urin Væk Finder™ Lys for at lokalisere de lugtskabende rester. 

Bland det ikke med andre rengøringsmidler. Opbevar det på et køligt sted.

1.  Prøv det altid på et ikke synligt sted for farvesikkerhed.

2.  Opsug frisk urin med vandsugende klud eller køkkenrulle.

3.  Det er nødvendigt at gennembløde de snavsede områder ud over plettens kant. 

4.  Giv Urine Off tid til at virke: Friske pletter – nogle få minutter. Gamle pletter – dæk pletten over med plastik og lad det

      virke natten over. Fjern plastik dækken og lad pletten lufttørre. Gentag processen med Urine Off, lad det virke i nogle

      minutter. Gamle pletter kan kræve flere behandlinger. 

5.  Fjern resterne med vand.

Aftrædelseskasse og hårde overflader: Skrub med en børste for at trænge igennem urinstoffet.

Tæpper og stoffer: Pletrens altid med Urine Off før skumrensning. Urin spreder sig 2-4 gange størrelsen på overflade pletten når den sinker ned i underlaget. Urine Off skal I forbindelse med alle områderne for urinsnavset for at virke. Efter den sidste omgang, brug så tæpperens eller polstermøbelrensemiddel eller rens efter forsigtigt med vand og dub med et håndklæde for at fjerne alle rester og minimere at vandet pletter. 

Bemærk: Urinsyre kan beskadige farven i nogle fibre. Man kan se en ændring i farven, hvis fiberen er beskadiget, selvom urinen er fjernet.

 

Advarsel: Undgå kontakt med øjne, hud eller åbne sår. Brug det ikke som en luftrenser.

Hold det uden for børns rækkevidde. Sprøjt det ikke på kæledyr eller mennesker!

PLAQUE OFF

Tandsten er et stort problem hos både hunde og katte og forekommer hos alle racer i varierende omfang. Når plak sætter sig på tænderne og kalker til, så opbygges tandsten. Det er ikke muligt at børste tandsten væk med en tandbørste, og i mange tilfælde må det fjernes af en dyrlæge ved hjælp af ultralydstandrensning under narkose.

Tandsten kan forårsage infektioner hos din hund eller kat
Hvis tandsten får lov at blive siddende på tænderne, kan det forårsage problemer hos hunden og katten. Betændt tandkød med efterfølgende tandløsning kan være en følge af kraftig opbygning af tandsten. Især hos ældre hunde og katte er det ikke usædvanligt at infektionerne også rammer tandrødderne og forårsager tandbylder. Tandbylder er meget smertefulde og kan give hævelser i ansigtet, og dyret får ofte feber. Kraftig tandstensbelægning forringer dyrets livskvalitet i meget høj grad. Dyret føler stort ubehag og smerte fra mundregionen og spiser ofte mindre. Der er endog risiko for infektioner i andre dele af kroppen, f.eks. i hjerteklapperne.

Du kan forebygge plak og tandsten
For at undgå, at plak opbygges, kan du give din hund eller kat PlaqueOff Animal®, et Algepræparat, som forhindrer plakopbygning, og som er meget nemt at give. Man strøer det blot over maden én gang om dagen. Gør det til en vane at kigge på din hunds eller kats tænder en gang om ugen. Herved vænner dyret sig til at få munden efterset, og du kan opdage forandringer tidligere. Børst gerne tænderne på din hund eller kat et par gange om ugen og suppler den forebyggende behandling med en eller anden form for tandrensende tyggelegetøj samt PlaqueOff Animal® for at holde tænder og tandkød i form.

PlaqueOff Animal® modvirker plak og tandsten og er nemt at give kæledyret. Strø pulveret på maden én gang om dagen. Doseringsske og doseringsanvisning følger med produktet. En pakke med 60 gram rækker til ca. 1 års forbrug for en kat eller en lille hund, 6 måneder for en hund på 10–25 kg og ca. 3 måneder for en hund på over 25 kg.

D.A.P.

 

D.A.P. - Kontakten til din hunds velvære

 

 

Nu er der hjælp at hente for hundeejere med hunde som lider af ødelægelsestrang, gøen, urenlighed og overdreven slikken. Der er gennem den seneste veterinære forskning udviklet et feromon fra hund, der har samme egenskaber som hunhundens naturligt forekommende feromon. Feromoner er naturlige duftstoffer, som alle dyr producerer, og som gør det muligt for dem at kommunikere på forskellig måde med andre dyr af samme art.

D.A.P. (Dog Appeasing Pheromone), er et tryghedsskabende og beroligende feromon, hvis funktion er at berolige afkommet. Hundens beroligende feromoner udskilles fra talgkirtler i hudfurerne mellem patterne hos diegivende hund.

Den højeste produktion af disse duftstoffer foregår 3-5 dage efter fødsel og skaber en tidlig interaktion mellem hund og hvalp.

Formålet er at berolige hvalpen ved stress og uro og gøre den veltilpas i fremmede omgivelser, og når den møder nye udfordringer. Det er vigtigt for hvalpen at få en optimal udvikling, og at der opstår hengivenhed og samhørighed mellem tæven og hvalpen.

Hvalpen vil gennem sin opvækst søge ud for at undersøge omgivelserne. I disse situationer vil den uvægerligt blive nervøs og bange for forskellige forhold. Udskillelse af tævens beroligende feromon vil da hjælpe med at føre hvalpen tilbage til tæven og berolige den.

De samme feromoner spiller en rolle for hierarkiet i en flok af hunde, hvor førerhunden holder sammen på flokken og sin position ved udskillelsen af beroligende feromoner.

 

Forskning har vist, at feromonernes egenskaber bibeholdes selv ind i voksenalderen.

D.A.P. virker ved at forebygge eller fjerne frygt eller stressrelaterede reaktioner hos hvalpe og voksne hunde, der viser sig ved:

Ødelæggelsestrang
Gøen
Urenlighed i huset
Overdreven slikken

D.A.P. hjælper derfor hunden i stressede situationer, hvor f.eks. ejeren skal forlade sit dyr, eller hvor der kommer fremmede.

Besøg hos dyrlægen kan være en stressende oplevelse for hunde, hvor feromonerne kan hjælpe.

I uforudsete eller pludseligt opståede situationer som torden og fyrværkeri, som kan gøre hunden nervøs, kan feromonerne virke beroligende.

D.A.P. hjælper med at vænne hvalpen til nye omgivelser, f.eks. et nyt hjem, ved flytning og til at omgås fremmede.

 

D.A.P. er indeholdt i en flaske til en såkaldt duftspreder, der er en elektrisk fordamper, der anbringes i en stikkontakt i det rum, hvor hunden opholder sig mest eller skal opholde sig. Feromonerne fordeler sig i luften i rummet og effekten indtræder i løbet af få dage dage. En duftspreder rækker til 50-70 m2 rum og ca. 30 dage ved konstant brug.

 

D.A.P. kan købes hos Bonnie Dyrecenter i Hjørring!