Vi har forskellige slags gnavere i butikken.
Udvalget kan variere i butikken.

Vi har et stort udvalg indenfor bure, strøelse, legetøj, madskåle, vandflasker samt en masse forskelligt foder, som passer til netop DIN GNAVER.

RIGTIG FODRING

Grundpillen i alle gnaveres kostplan bør være et fuldfoderprodukt, der er specielt udviklet til den enkelte art. Da der er stor forskel på dyrenes behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler, er det vigtigt, at du vælger det rette foder. Spåner bruges som bundlag, og bør udskiftes regelmæssigt. Hø er et fint tilskudsfoder, og de fleste gnavere bruger desuden hø til at fore deres rede med. Kalksten er vigtige til alle gnavere. Når dyret gnaver i kalkstenen, sliber de deres tænder - hvilket er nødvendigt, da tænderne vokser hele livet.

 

 

 

VITAMINER GIVER LIV I BURET

Multivitamin

Bonnie Dyrecenter Multivitamin er dyrets daglige vitaminpille, som fremmer fordøjelse og knoglevækst. Regelmæssig brug af Multivitamin øger modstandskraften mod forkølelse og tarmsygdomme hos dyret.

 

B-vitamin

Bonnie Dyrecenter B-vitamin indeholder B1, B2, B3, B4, B5, B6-vitaminer, som dyret har brug for. Den medvirker til en god fordøjelse og giver dyret vitalitet. Desuden giver den en god blank pels.

 

Kalk- og mineralsten

Det er vigtigt, at alle gnavere hele tiden har adgang til en Bonnie kalk- og mineralsten. Dels slider stenen tænderne, som ellers risikerer at vokse så kraftigt, at dyret til sidst ikke kan spise, og dels styrker kalken dyrets knoglebygning.


KEEP IT CLEAN

Nu kan man få decinfiserende middel til gnavere!

Når buret er gjort rent, sprayer man midlet KEEP IT CLEAN på, lader det tørre og fylder buret med strø og hø igen.
Man kan osse spraye den rene madskål, vandskål og lign. Husk at lade det tørre inden der fyldes mad og vand i.

KEEP IT CLEAN holder utøj væk og erfterlader en behagelig duft af lavendel.

Du kan selvfølgelig købe det i Bonnie Dyrecenter i Hjørring !